Belgeler & Dökümanlar

Öğrenciler için hazır formlar

Form No.

Form adı

Formun gerekliliği, işleme koyma adımları ve tarihi

Ders Düzeltme Formu

Ders kaydı onay tarihinden sonra ders kayıtlarında problem olan öğrenciler kullanacak. 2010 ve daha önce girişl yapan öğrenciler kullanacaktır.

Teknik Gezi Değerlendirme Formu

Teknik geziden sonra doldurulması gereken form. Teknik gezi sorumlusu tarafından takip edilecek.

Tek Ders Sınavı Giriş Dilekçesi

Tek ders sınavına girecek öğrenciler tarafından güz ve bahar dönemi bütünleme sınavlarından sonra Akademik takvimde ilan edilen tarihten 2 iş günü önce bölüm sekreterliğine teslim edilecektir.

Öğrenci Rapor Dilekçesi

Rapor tarihinden itibaren 7 gün içinde Bölüm Sekreterliğine raporla birlikte teslim edilecektir.

Sınav Sonucuna İtiraz Formu

Sınav sonuçlarının ilanından itibaren 3 gün içerisinde bölüm sekreterliğine teslim edilecektir.

Yeni Mezun Anket Formu

Mezun olan öğrenciler tarafından doldurulup MÜDEK ofisine teslim edilecektir.

Eski Mezun Anket Formu

Bölümümüzden mezun olan öğrencilerin doldurmak istedikleri halde doldurup eposta ile web sorumlusuna gönderebilecekleri formdur.

Seçmeli Ders Tercih Formu

6. yarıyılda bütünleme sınavlarının sonuna kadar Bölüm Sekreterliğine teslim edilecektir.

Laboratuar I ve II Tercih Formu

Tez Yazım Kılavuzu

Yıliçi ve Bitirme Tasarım Projeleri bu taslağa göre yazılacaktır.

Akademisyenler için hazır formlar

Form No. Form adı Formun gerekliliği, işleme koyma adımları ve tarihi
201 Vize Not Düzeltme Cetveli Vizede sehven girilen notların düzeltilmesi için gerekli form.
204 Staj Değerlendirme Formu
205 Seminer Değerlendirme Formu
207 Öğrenci Ders Durum Belgesi
208 Müdek Dosyası