Haberler

2018-2019 Yılı Öğrenci Tanışma toplantısı Düzenlendi Perşembe, Kasım 22, 2018 - 10:54

Makina Mühendisliği Kulübü ve Bölüm öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Klüp üyeleri tarafından yapılan aktivitelerle ilgili bilgiler verilirken bölüm başkanımız Sn. Prof.Dr. İhsan Dağtekin tarafından bölümümüz tanıtılıp imkanları hakkında bilgiler verildi.

Bölümümüz Öğretim Üyelerince Hazırlanan TÜBİTAK-3001 Projesi Kabul Edildi Çarşamba, Ağustos 8, 2018 - 15:00

Bölümümüüz öğretim üyelerinden Doç.Dr.

Elazığ KOSGEB müdürü Şaban YAŞA bölümümüzü ziyaret etti. Çarşamba, Şubat 28, 2018 - 09:58

Öğretim elemanları ve öğrencilere Girişimcilik konusunda sunum yapan Şaban Yaşa, KOSGEB hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bölümümüze yeni gelen öğrencilerle tanışma toplantısı düzenlendi Çarşamba, Ekim 25, 2017 - 19:49

Bölüm başkanımız Prof.Dr. İhsan Dağtekin tarafından yapılan sunum ile bölümümüz ve imkanlarıyla ilgili temel bilgiler verildi.

Sunumun ardından bölüm hocalarımız öğrencilerle tanışması sağlanıp sorumlusu oldukları derslerle ilgili bilgiler verdiler.

Staj Komisyonu tarafından Staj Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi Cuma, Şubat 10, 2017 - 13:30

Atelye ve organizasyon stajlarını yapacak öğrenciler için Staj komisyonu tarafından Staj Bilgilendirme Toplantısı düzenlenerek öğrenciler, dikkat etmeleri ve kaçınmaları gereken noktalar hakkında bilgilendirildi.

Fırat Üniversitesi Girişimci ve Yenilikçi Üniversiteler Sıralamasında 37. Sıraya Yükseldi Pazar, Eylül 18, 2016 - 18:11

TÜBİTAK tarafından, üniversitelerin girişimcilik ve yenilikçilik performanslarına göre sıralandığı “

Hazırlık Muafiyet Kursu Cuma, Ağustos 12, 2016 - 14:14

Sayfalar